en-USsv-SEnb-NOda-DKet-EElt-LT

Interjerai su Nevotex

  

Teatro salė Pigalle, Nässjö, Švedija

Naujai renovuotai teatro salei itin tinka sodriai mėlyna audinio spalva!


Teatro salė Pigalle, Nässjö, Švedija

Neo-funkcionalistinio architektūros stiliaus menų centras Pigalle buvo pastatytas 1963 metais. Renovacijos metu jo teatro salės krėslams buvo parinktas ryškiai mėlynas veliūras, kuris stulbinamai kontrastuoja su teatro salės graikinio riešuto spalvos sienomis.


Suspėti renovuoti 422 salės krėslus dar prieš teatro atidarymo datą buvo labai svarbus tikslas. O pristatyti tiek daug audinio laiku nėra lengva užduotis, ypač recesijos laikotarpiu, kai daugelis įmonių ženkliai sumažino savo gamybos apimtis. Mes buvome saugūs žinodami, jog medžiagos bus pristatytos laiku!

Leif Schenberg, Input Interior Design

KLIENTAS: Input Interiör.
AUDINYS: Luna CS, blue.

Print

CASES by Nevotex

nike helsinki michael kors laukut michael kors lompakko ralph lauren helsinki nike suomi new balance suomi polo ralph lauren outlet ray ban suomi ray ban aurinkolasit new balance kengät uggs sko nike sko polo ralph lauren dame oakley norge parajumpers norge oakley briller polo ralph lauren salg parajumpers salg